Kabelnet Trio Paketi


Trio paketi za fizične osebe (kabelska TV* + Internet + Telefonija**)

TRIO OSNOVNI  paket
Mesečna naročnina: 27,00 EUR z DDV
Paket ima mesečno naročnino, v katero je všteta naročnina na kabelsko TV, časovno neomejen internetni dostop (neomejena količina prenešenega prometa, do dva elektronska poštna predala velikosti 200MB vsak) ter internetna telefonija (kabelVoIP). Hitrost prenosa podatkov je največ 1024 kbit/s v smeri uporabnika in 256 kbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi statičen javni IP naslov za vsak računalnik z mrežno kartico (največ dva računalnika) ter eno telefonsko številko (naročnik lahko svojo obstoječo telefonsko številko tudi prenese od trenutnega operaterja). Cene telefonskih impulzov so navedene v zavihku Telefonija KabelNET (TRIO paket). V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z mesečnim doplačilom 3 EUR.

TRIO RAZŠIRJENI  paket
Mesečna naročnina: 35,00 EUR z DDV
Paket ima mesečno naročnino, v katero je všteta naročnina na kabelsko TV, časovno neomejen internetni dostop (neomejena količina prenešenega prometa, do dva elektronska poštna predala velikosti 200MB vsak) ter internetna telefonija (kabelVoIP). Hitrost prenosa podatkov je največ 4096 kbit/s v smeri uporabnika in 384 kbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi statičen javni IP naslov za vsak računalnik z mrežno kartico (največ trije računalniki) ter eno telefonsko številko (naročnik lahko svojo obstoječo telefonsko številko tudi prenese od trenutnega operaterja). Cene telefonskih impulzov so navedene v zavihku Telefonija KabelNET (TRIO paket). V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z mesečnim doplačilom 3 EUR.

TRIO DRUŽINSKI paket
Mesečna naročnina: 42,00 EUR z DDV
Paket ima mesečno naročnino, v katero je všteta naročnina na kabelsko TV, časovno neomejen internetni dostop (neomejena količina prenešenega prometa, elektronske poštne predale za vso družino velikosti 200MB vsak) ter internetna telefonija (kabelVoIP). Hitrost prenosa podatkov je največ 20 Mbit/s v smeri uporabnika in 1 Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi statičen javni IP naslov za vsak računalnik z mrežno kartico (največ trije računalniki) ter eno telefonsko številko (na željo naročnika lahko dodatno tel. št. brez doplačila, naročnik lahko svojo obstoječo telefonsko številko tudi prenese od trenutnega operaterja). Cene telefonskih impulzov so navedene v zavihku Telefonija KabelNET (TRIO paket) .

Cenik je stopil v veljavo s 1. september 2011.
*
Storitev analogne kabelske TV zagotavlja upravljalec KKS Logatec Naklo d.o.o. (mesečna naročnina 12,00 EUR z DDV).
**Operater telefonske storitve KabelVOIP je Softnet d.o.o.